Til- og ombygning

Der kan være mange grunde til, at du overvejer en til- eller ombygning af din bolig.

Men inden du går i gang, er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser i forhold til både form og arkitektur. Samtidig skal du overveje, om det i stedet er en større renovering du ønsker, eller om der i byggeprojektet også skal være fokus på eksempelvis energirenovering.

Hvilken form for til- /-ombygning ønsker du?

Uanset om det er en til- eller ombygning, du ønsker, så skal det gerne klæde den eksisterende ejendom, du har. Men ønsker du at din nye tilbygning skal ligne det oprindelige hus, eller skal den være unik og derfor have sit eget udtryk?

Det samme gælder ved en ombygning, selvom det oftest er inde i ejendommen denne er.

Hvilke ønsker har du til din til- eller ombygning?

Både ved en til- og ombygning vil vi gennemgå dine tanker og ideer sammen med dig.

På den måde er vi sikre på, at vi får fundet frem til den helt rigtige løsning. Vi snakker derfor om, hvilken funktionalitet du ønsker, lysvinkler, materialer og andet lignende, der kan have en stor betydning i forhold til det endelige resultat.

Hos Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen gør vi en dyd ud af at give dig grundig rådgivning, og vi oplyser altid om de muligheder, vi ser for ejendommen, og hvilke vi mener vil være mest optimale for dig.

Vi udfærdiger efterfølgende en aftale med en beskrivelse af, hvad vi vil udføre af arbejdsopgaver samt en pris for dette. Tilbuddet er uforpligtende.

Fleksibel & kort ventetid på til- & ombygninger

Når vi har set stedet an og udarbejdet et tilbud til dig, som du har godkendt, så vil der som oftest gå maks. tre uger før, vi kan gå i gang med arbejdet.

Ventetiden vil være afhængig af, hvilke materialer du ønsker, vi skal bruge, og hvad din ønskede slut-dato for projektet er.

Hos Tømrer- & Snedkerfirma Aage Jørgensen bestræber vi os på altid at leve op til dine forventninger om, hvornår arbejdet skal være færdigt.

Også selvom du har en relativ kort deadline.

Har du nogen spørgsmål?

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre nærmere om, hvornår vi vil kunne hjælpe dig videre med din til- eller ombygning?

Uanset spørgsmålet, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt Tømrer- og Snedkerfirmaet Aage Jørgensen om din nye til- og ombygningKontakt os