Til- og ombygning

Der kan være mange grunde til, at du overvejer en til- eller ombygning af din bolig. Men inden du går i gang, så er det en god ide at gøre sig nogle overvejelser i forhold til både form og arkitektur.

Uanset om det er en til- eller ombygning, du ønsker, så skal det gerne klæde den eksisterende ejendom, du har. Men ønsker du at din nye tilbygning skal ligne det oprindeloge hus, eller skal den være unik og derfor have sit eget udtryk? Det samme gælder ved en ombygning, selvom det oftest er inde i ejendommen denne er.

Vi lytter til dine ideer

Både ved en til- og ombygning vil vi gennemgå dine tanker og ideer sammen med dig. På den måde er vi sikre på, at vi får fundet frem til den helt rigtige løsning for dig. Vi snakker derfor om, hvilken funktionalitet du ønsker, lysvinkler, materialer og andet lignende, der kan have en stor betydning i forhold til det endelige resultat.

Hos Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen gør vi en dyd ud af at give dig grundig rådgivning, og vi oplyser om de muligheder, vi ser for ejendommen, og hvilken vi mener vil være mest optimal for dig og dine ønsker.

Vi udfærdiger bagefter en aftale med en beskrivelse af, hvad vi vil udføre af arbejdsopgaver samt en pris for dette. Tilbuddet er uforpligtende.

Fleksibel og kort ventetid

Når vi har set stedet an og udarbejdet et tilbud til dig, som du har godkendt, så vil der som oftest gå maks. tre uger før, vi kan gå i gang med arbejdet. Det afhænger meget af, hvilke materialer, vi skal bruge, og hvad din ønskede slut-dato er.

Vi bestræber os på altid at kunne leve op til dine forventninger om, hvornår arbejdet skal være færdigt – også selvom du har en relativ kort deadline.

 

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål til, om vi kan hjælpe dig med din kommende om- eller tilbygning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt Tømrer- og Snedkerfirmaet Aage Jørgensen om din nye til- og ombygningKontakt os