Har du brug for renovering?

Hvad enten om du skal have skiftet taget, vinduerne eller ønsker en komplet renovering af dit hjem eller dele af det – så står vi klar. Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen klarer alle former for renoveringsopgaver, du kunne have.

Både store som små opgaver.

En renoveringsopgave kan derfor både indbefatte generel istandsættelse af dit hjem, som montering af nyt køkken eller badeværelse. Men det kan også være en nødvendighed efter for eksempel brand, vandskade, indbrud, skimmelsvamp eller andet.

Når du kontakter os, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se stedet an. På den måde kan vi nemmere danne os et overblik over størrelsen på opgaven, samt hvilke materialer, der i forvejen er blevet brugt samt se og høre om de ønsker til renoveringen.

Vi gennemgår derfor også gerne ønsker til materialer, tegninger, dine ideer mm.

Efterfølgende udarbejder vi et tilbud til dig, hvor vi beskriver, hvilke arbejdsopgaver, vi vil udføre samt prisen for vores arbejde. Tilbuddet er uforpligtende.

Ønsker du et tilbud på renovering af dele af eller hele dit hjem? Så kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os Læs mere om Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen i Glostrup

Renovering af dit hjem med Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen