Om Tømrer- & Snedkerfirma Aage Jørgensen

Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen har eksisteret siden 1937, og vi har derfor rigtig mange års erfaring med både tømrer- og snedkerarbejdet. Vi er en familieejet virksomhed, som lige nu styres af 3. generation.

Vi har i dag 10 dedikerede og kompetente medarbejdere, der altid står klar til at løse store som små tømrer- og snedkeropgaver for både private og for erhverv.

Siden vi startede vores virksomhed for mange år siden, har vi lagt en stolthed i vores arbejde og at udføre den aftalte opgave til tiden. Derfor bliver alle vores opgaver altid gennemgået i detaljer, således at du som kunde er sikker på, at der er udført et kompetent stykke arbejde.

Vi har erfaring med langt de fleste områder, men vi er særligt specialister indenfor udskiftning af døre og vinduer, tagudskiftning, til- og ombygninger samt energirenovering.

Vi er beliggende i Glostrup, men vi udfører også tømrer- og snedkerarbejde i København og Omegn.

Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et tilbud – uanset type af opgave og størrelsen på denne. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores ydelser.

Kontakt os Kontakt os