Hoved- og fagentreprise Glostrup

Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen varetager gerne ombygninger, renoveringer, udskiftninger m.m. som enten fag- eller hovedentreprise i Glostrup, København og omegn.

Vi sørger altid for solidt tømrer- og snedkerarbejde – uanset hvilken form for entreprisearbejder du ønsker, vi udfører.

Få styr på detaljerne med hovedentreprise

Vi tilbyder hjælp til rådgivere, boligforeninger og andre, der har brug for hovedentreprise inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi varetager i den forbindelse arbejde med byggerier, renovering, tilbygninger, udskiftning af tag, døre og vinduer, monterer køkken, badeværelser – og meget mere.

Vi hjælper jer dermed med at bevare overblikket, og vi har fokus på detaljerne.

Vi samarbejder i forbindelse med hovedentreprise altid med andre fagfolk, der styrer alle andre arbejdsopgaver som VVS, murerarbejder, malerarbejder, elektriker, kloakmestre samt flere.

Fagentreprise for entreprenører​

​Når vi hjælper med fagentreprise, så stiller Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen vores egne dygtige medarbejdere til rådighed.

Det betyder, at vi selv udfører al form for tømrer- og snedkerarbejde, der skal gøres på stedet. Vi går op i, at vores arbejde er ordenligt og bliver udført til tiden.​

Derfor anvender vi også kompetente og professionelle samarbejdspartnere til de dele af projektet, som vi ikke selv kan varetage.

Har I nogle spørgsmål?

Har I spørgsmål til udførelse af enten hoved- eller fagentreprise?

kontakt os med det samme. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Hvis I ønsker et tilbud på en opgave, så kan vi også klare dette.

Skriv til Tømrer- og snedkerfirma Aage Jørgensen for hoved- og fagentreprise Kontakt os