Hoved- og fagentreprise Glostrup

Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen varetager gerne ombygninger, renoveringer, udskiftninger mm. som enten fag- eller hovedentreprise i Glostrup samt København og omegn. Vi sørger altid for solidt tømrer- og snedkerarbejde – uanset hvilken form for entreprisearbejder du ønsker, vi udfører.

Få styr på detaljerne med hovedentreprise

Vi tilbyder hjælp til rådgivere, boligforeninger og andre, der har brug for hovedentreprise inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi varetager i den forbindelse arbejde med byggerier, renovering, tilbygninger, udskiftning af tag, døre og vinduer, monterer køkken, badeværelser mm.

Vi hjælper jer med at bevare overblikket, og vi har fokus på detaljerne.

Vi samarbejder i forbindelse med hovedentreprise altid med andre fagfolk, der styrer alle andre arbejdsopgaver som VVS, murerarbejder, malerarbejder, elektriker, kloakmestre samt flere.

Fagentreprise for entreprenører​

​Når vi hjælper med fagentreprise, så stiller Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen til rådighed med vores egne dygtige medarbejder. Det betyder, at vi selv udfører al form for tømrer- og snedkerarbejde, der skal gøres på stedet. Vi går op i, at vores arbejde er ordenligt og bliver udført til tiden.​

Har I nogle spørgsmål til udførelse af enten hoved- eller fagentreprise? Så kontakt os med det samme. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Hvis I ønsker et tilbud på en opgave, så kan vi også klare dette.

Skriv til Tømrer- og snedkerfirma Aage Jørgensen for hoved- og fagentreprise Kontakt os