TØMRER & SNEDKERFIRMA AAGE JØRGENSEN EFTF. APS

NYE DØRE & VINDUER GLOSTRUP


Hvis dine vinduer har brug for at blive skiftet, eller hvis døren den binder – så kan tømrer- og snedker Aage Jørgensen være behjælpelige.

Vi er specialister, når det kommer til at skifte de gamle vinduer og døre ud med nogle nye. Uanset om det er en nyere eller ældre bygning det drejer sig.

Vi klarer både mindre opgaver i private hjem såvel som store opgaver inden for udskiftning af døre og vinduer for erhvervskunder.

Vi sørger for både at levere de nye vinduer og døre samt montere dem. Vi kan i samme ombæring, vi er ved dig, kortlægge stedet og bagefter komme med en række spareforslag, og fortælle, hvor vi kan energioptimere dit hjem, hvis du ønsker det.

FÅ SKIFTET DINE DØRE & VINDUER

Uanset hvilke vinduer og døre du har nu, samt til hvilke du ønsker at skifte. Så garanterer vi, at vi finder den løsning, der rammer dine behov og budget.

Men for at vi bedst kan komme i mål med netop dette, aftaler vi altid gerne et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se stedet, samt hvor du ønsker at få skiftet ud.

På den måde kan vi nemmere danne os et overblik over, hvor meget det drejer sig om, og hvilke former for vinduer, der er behov for.

Vi skræddersyer herefter en løsning, der passer nøjagtigt til dine behov. Vi udarbejder også en aftale, hvor du kan se en beskrivelse af, hvad og hvor mange vinduer/døre det drejer sig om, samt materiale og det omfang, som vi sammen har aftalt på mødet.

ER DU I GANG MED EN RENOVERING?

For mange kommer udskiftning af døre og vinduer gerne i samme ombæring, som huset renoveres. Vi bistår gerne ved hele renoveringen, lige såvel som vi gerne blot står for dine nye døre og vinduer.

Lad os høre, om du har en renovering i tankerne, så kan vi med det samme udarbejde et samlet tilbud på hele opgaven.

DRØMMER DU OM NYE DØRE & VINDUER I HJEMMET?

Uanset om du i længere tid har gået og overvejet at skifte dine døre og vinduer ud.

Eller om det måske er kommet i forbindelse med en gennemgang af dit hus i forhold til din nuværende energimærkning.

Så står vores team parate til at hjælpe dig i mål.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen, eller hvordan vi tænker, vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os Ring til os