Nye døre & vinduer Glostrup

Skal du have skifte dine døre & vinduer?

Hvis dine vinduer har brug for at blive skiftet, eller hvis døren den binder – så kan tømrer- og snedker Aage Jørgensen være behjælpelige. Vi er specialister, når det kommer til at skifte de gamle vinduer og døre ud med nogle nye. Uanset om det er en nyere eller ældre bygning det drejer sig.

Derfor klarer vi også både mindre opgaver i private hjem og de store opgaver for erhverv.

Vi sørger for både at levere de nye vinduer og døre samt montere dem. Vi kan i samme ombæring, vi er ved dig, kortlægge stedet og bagefter komme med en række spareforslag, og fortælle, hvor vi kan energioptimere dit hjem, hvis du ønsker det.

Skræddersyede løsninger

Uanset hvilken form, du har og ønsker dine nye vinduer – og døre – i, så finder vi en løsning. Derfor aftaler vi altid et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se stedet, hvor du ønsker at få dem skiftet ud. På den måde kan vi nemmere danne os et overblik over, hvor meget det drejer sig om, og hvilke former for vinduer, der er behov for.

Vi skræddersyer bagefter en løsning, der passer nøjagtigt til dine behov. Vi udarbejder også en aftale, hvor du kan se en beskrivelse af, hvad og hvor mange vinduer/døre det drejer sig om, samt materiale og det omfang, som vi sammen har aftalt på mødet.

Hvis I også ønsker renovering af hjemmet, eller en anden form for istandsættelse, så kan vi også vende det til mødet og evt. udarbejde et samlet tilbud.

Tilbuddet er uforpligtende.

Nye vinduer og døre i Glostrup med Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensen

Vil du gerne have dine døre og vinduer udskiftet? Så kontakt os med det samme, og vi udfærdiger et tilbud til dig.

Kontakt os Kontakt os